100% tevredenheid 

Wij zijn blij wanneer jij dit bent

Fijne samenwerking

Een persoonlijke aanpak werkt

Merkbaar succes

Wij helpen jouw bedrijf groeien

Volledig op maat

Elke oplossing is uniek

© 2019 by Digiweb

WEBSITE 

Je hebt een project dat zich afspeelt op web of mobiel? Of een combinatie? Dan ben je bij digiweb aan het juiste adres. Van eenvoudig concept tot zeer uitgebreide websites naargelang de wensen van de klant. Een goede website zegt meer dan 1000 woorden.

 

ONTWERP

Op zoek naar een prachtige uitstraling die bij jou past? Wij gaan aan de slag met kleuren, vormen, lettertypes en afbeeldingen om zo een design of huisstijl te creëren die perfect bij jou past. Logo's, branding, design op maat? Bij Digiweb is het allemaal mogelijk. U vraagt, wij maken!

 

DIGITALE STRATEGIE

Online aanwezig van begin tot einde. Een ijzersterke digitale strategie bedenken en realiseren, daar komt heel wat meer bij kijken dan enkel wat code en tekst. Samen kijken we naar jullie doelstellingen en bedenken we een digitale marketing strategie die resultaten bereikt 

 

ANIMATIE

De nodige tools in je website verwerken om er optimaal uit te springen? Wij bepalen en denken mee welke handige tips er kunnen gebruikt worden om jouw website er fantastisch te laten uitzien. 

 

SEARCH ENGINE OPTIMALISATIE

Een uitstekende vindbaarheid in zoekmachines dankzij onze SEO optimalisatie. Gecombineerd met een Google indexering worden al je webpagina's correct en onmiddellijk gevonden in de zoekresultaten.

 

ADWORDS CAMPAGNE

Geef je website de ranking die ze verdient! Bovenaan in de zoekresultaten van google tevoorschijn komen? Door ons intern beheer worden deze nauwkeurig opgevolgd om correcte resultaten te bekomen om je bedrijf hogerop te krijgen met de Adwords campagne. 

 

GOOGLE OPTIMALISATIE

Een uitstekende vindbaarheid in zoekmachines dankzij onze SEO optimalisatie. Met een correcte Google indexering worden al je webpagina's direct en onmiddellijk gevonden in de zoekresultaten. 

 

CREATIEF DENKWERK

Een creatieve input is heel belangrijk. Bij Digiweb helpen we de klanten graag verder van A tot Z om uw passie tot een volwaardig ontwerp uit te werken.