AJ Solutions

Jouw partner in kunststofverwerking

aj-solutions

Randapparatuur, accessoires & onderhouds­producten voor de kunststof­industrie.

AJ Solutions had te maken met een verouderde website die niet langer ondersteund werd en bovendien een groot volume aan productpagina’s had. Met 400 pagina’s in 3 verschillende talen, die door de jaren heen waren toegevoegd, was het geen gemakkelijke opgave om de website te vernieuwen. Eerdere samenwerkingen met marketingbureaus hadden niet het gewenste resultaat opgeleverd vanwege de schaal van het project.

Gelukkig kwamen ze bij Digiweb terecht, waar ze een nieuwe website kregen die gebouwd is op een lichte en snelle basis, ondanks het grote volume aan producten. De website is zo ontworpen dat de medewerkers van AJ Solutions zelf gemakkelijk nieuwe producten kunnen toevoegen en vertalen, terwijl de website automatisch de opmaak en categorisering verzorgt. Daarnaast is er ook een koppeling met de merken, zodat relevante producten automatisch worden opgehaald.

En wat te doen met de oude producten? Die werden uiteraard automatisch geïmporteerd. Met de nieuwe website heeft AJ Solutions een krachtig platform voor hun online aanwezigheid en de verkoop van hun producten.

Ontdek de website van AJ Solutions

Checklist

  • Mogelijkheid voor AJ Solutions om zelf nieuwe producten toe te voegen en te vertalen
  • Automatische opbouw en categorisering van producten door de website zelf
  • Automatische import van oude producten naar de nieuwe website
  • Link met merken voor het automatisch ophalen van relevante producten
  • Snelle laadtijd ondanks het grote volume van productpagina’s
  • Ondersteuning voor meerdere talen

Vraag een offerte

Wil je meer weten over onze diensten en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het realiseren van jouw online doelen.

+32 495 12 30 27 info@digiweb.be BTW BE 1010 312 507
This field is for validation purposes and should be left unchanged.